telivaros

Cégünkről

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Mettech Bt. 2000-ben alakult meteorológiai mérőműszerek, mérőrendszerek fejlesztésére és gyártására.

Termékkörébe tartoznak a klimatológiai, környezetvédelmi, katonameteorológiai és útmeteorológiai mérőműszerek, illetve rendszerek.

Cégünk vállalja ugyanezen rendszerek tervezését, karbantartását, kalibrálását, illetve javítását is.

A Mettech Bt. a Vaisala Oyj finn cég kizárólagos képviselője Magyarországon az időjárási és környezeti érzékelők és mérőrendszerek területén. A Vaisalával több mint húsz éve állunk kapcsolatban, érzékelőik, rendszereik, szoftvereik magas minőséget és pontosságot képviselnek.

Cégünk saját fejlesztésű érzékelőket, adatgyűjtőket és megjelenítő szoftvereket is gyárt, melyek egyedi igényeket elégítenek ki, gyorsan és rugalmasan követik és alkalmazzák az elektronika legújabb vívmányait.

Megrendelőink között megtalálhatóak a polgári és katonai meteorológiai szolgálatok, környezetvédelmi hatóságok, autópálya és repülőtér üzemeltető szervezetek, oktatási intézmények, vegyipari, energiaipari és építőipari vállalkozások, valamint sportlétesítmények.

A Mettech Bt. 2016-ban megkapta a Lambrecht GmbH német cég képviseletét is, aminek – többek között – a súlyméréses csapadékmérői világhírűek.